Siirry pääsisältöön

PAIM3 Kemi Daz

 Viime viikonloppuna Orimattilassa SPKY 3.lk kisat. Tästä kisareissusta kertyi asioita treenilistalle. 

Tiistaina ja keskiviikkona Salossa uusi kisapaikka Toivolan tila ja SBCAK kisat. Ensimmäisenä päivänä vielä 2lk josta ohjaajalla useampia ohjausvirheitä. Lisäksi osaamisen kasvattamiseen lisää treenilistaa. 

Sunnuntaina taisteltiin 3lk radalla jonkinlainen ok rata aikaiseksi yhteistyöllä Dazin kanssa. 2-tulos pisteillä 74 ja 2.sija sekä PAIM3.

Jokunen kisa käydään vielä mutta aletaan nyt keskittymään siihen treenilistan läpi käyntiin enemmänkin.

Kaikki kuvat Sanna Lehtoaro. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kemi Daz x Kemi Rhemy puppies!

Daz on astutettu onnistuneesti Anja Lehtiön Kemi Rhemylla. Pentuja odotetaan syntyväksi tammikuun 2020 lopulla.

Ohessa englanniksi yhdistelmästä. Minulle voi laittaa sähköpostilla (mcartela [at] gmail.com) kyselyä mikäli yhdistelmä kiinnostaa. Dazia on mahdollista tulla tapaamaan meille kotiin (Kanta-Häme) ja nähdä sen työskentelyä lampailla. Molemmat vanhemmat löytyvät koiranetistä sekä anadunesta. Valitettavasti Rhemylla tosin Anadunessa väärä narttu emänä. Laitan tämän tekstin yhteyteen Rhemyn sukutaulusta kuvan. Dazista lisää tietoa täällä blogissa omalla välilehdellään. Rhemylla on Suomessa ennestään jälkeläisiä muutaman pentueen verran ja näistä voi katsella tietoja koiranetistä myös. Pennut tullaan rekisteröimään sekä Kennelliittoon että ISDSään. Odotan pennuista aktiivisia sekä monipuolisia paimenkoiria joilla on hyvä koulutettavuus sekä viettikestävyys.
Mahdollisille pennuille etsitään koiraharrastuksista (agility,toko,rally jne) ja paimennuksesta kiinnostuneita harrastus- ja…

Pupseja tuloillaan!

Ell ystäväni ultrasi Dazin tuossa viiden viikon kohdilla. Pentuja on tulossa vähintään puoli tusinaa, käydään todennäköisesti röntgenissä tarkistamassa määrää. Daz itse on 12 pennun pentueesta, toivon että Daz kuitenkin tekisi hiukan maltillisemman satsin.
Daz on voinut erinomaisesti kanto-ajan, ei sitten minkäänlaista ruokahaluttomuutta eikä huonovointisuutta. Herkemmin vetäytyy lepäämään tokikin. Madotus on aloitettu 40 päivän kohdalla.
Muutamia videoita Dazista ohessa, nämä kuvattu nyt tiineyden aikana.
Syksy meni ja talvi kolkuttaa ovella!

Sinne meni kesä ja syksy. Meillä satoi jo ensilumi 27.10.
Maico täytti 5-vuotta syyskuussa ja Maicon pennut yhdessä Häärän (Tingelbergin Like and Share) kanssa syntyivät 20.9. Kuopiossa. 2 narttua ja 4 urosta. Yksi ruskea uros ja muuten mustavalkoista pientä karvapalloa. Onnea Suville pentueesta! Samalla kiitos Marialle (Kennel Mithrandir) sijoitusyhteistyöstä Maicon kohdalla. Olet ollut tärkeä mun ja Maicon yhteisellä matkalla. Kiitos kun luotit supermiehen minulle ja kaikesta tuesta mitä olemme saaneet matkalla joka jatkuu edelleen. <3


Stormin toiset pennut yhdessä Metkan (Qma Metka) kanssa syntyivät 8.10. Onnea Katjalle pentueesta! Tässä sakissa blue merlejä tan merkein ja mv trikkejä, lopputulemalla 4 narttua ja 2 urosta!Pimeydestä huolimatta on tehty lammashommia tosin syksyn pimeys pakottaa vähintäänkin ajoissa sisätiloihin tai ainakin valon ääreen.

Daz kävi läpivalaisussa viikko takaperin ja saatiin ihan kelpo tulokset. Daz LTV0,VA0 , kyynärät 0/0 ja lonkat B/C, kuvista kat…