Kelsy x Caefelin Clem pentue toiveissa!

 Kelsy on siemennetty Taffin (Caefelin Clem) pakastespermalla. Mikäli pentuja tulee tulevat ne syntymään lokakuun puolen välin tienoilla. Pennut rekisteröidään kennelliittoon. Tämän pentueen pennuille toivon aktiivisesti harrastavia/paimentavia koteja.

Kelsy on työskennellessään melko sähköinen ja kiihkeä, mutta myös erittäin intensiivinen ja moottori tuntuu olevan ehtymätön. Treenaamista Kelsy kestää erinomaisesti ja Kelsyllä on siinä suhteessa staminaa sekä elastinen kroppa joka jaksaa ja jaksaa. Kelsyltä löytyy taistelutahtoa, muun muassa hyppää helposti ilman vauhtia metrisen. Arjessa en löydä juurikaan moitittavaa Kelsyn temperamentista tai tavasta olla, helppo koira laumassa ja perhekoirana avoin ja kiltti, ei omaa negatiivista terävyyttä eikä ole herkkä äänille. Ainut negatiivinen asia itselle on yllätyksiin reagoiminen haukulla, mutta tämäkin on niin olematonta ja ei haittaa mitään niin en sitä edes aina edes muista. Sisätiloissa rauhallinen tyyppi ja matkustaa autossa ilman ongelmia. Kelsyn terveystulokset ovat priimaa HD A/A ED 0/0, LTV0, VA0, olkanivelen osteokondroosi terve/terve, silmät clear ja MyDogDna kaikki clear.

Kelsy on käynyt muutaman kennelliiton paimennuskilpailun tuloksilla PPR1 ja PAIM1 sekä yhden SPKY 1lk kilpailun tullen sielä 3.sijalle.

Kelsyn sulho Taff on brittiläiseksi työ- ja kisakoiraksi varsin kattavasti terveystutkittu. Geenitestit kaikki clear: SN, NCL, CEA, IGS, GGD, MDR1, TNS. (Pentue siis clear näistä kaikkien muiden osalta geneettisesti vanhempien tulosten perusteella, paitsi NCL sitä ei Kelsylta ole testattu. )

Lonkkakuvaustulos 2:3 total 5 joka vastaa meidän A lausuntoa.

Pennut tulevat olemaan kaikki mustavalkoisia, sillä Kelsy ei kanna ruskeaa. Voi olla lyhyttä ja pidempää turkkia, kuitenkin sään kestävää ja käytännöllistä turkkia odotan pituudesta riippumatta.

Kelsystä löytyy välilehdeltä lyhyt info sekä The Rhazler's-litter sivulta myös.

Taffia kuvaillaan/kuvailisin näin:

Taff has a lovely friendly personality, always happy. Calm off from sheep but all work when taken to sheep.

He is a fantastic lambing dog and has won open sheepdog trials.

Taff has lovely quality in his offspring which are aswell nicely showing on sheep.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista voit täyttää joko pentuekyselylomakkeen/ lähettää s-postin samoilla infoilla mitä lomakkeessa kyselen. Yhteystiedot löytyvät kasvatus välilehdeltä.Taff

Kelsy