Vuosi 2022

 Vuosi 2022 toi ja vei koirarintamalla.

Siskoni Ninan ja hänen puolisonsa seurakoirana eläkepäiviä nauttinut Kio saatettiin ikiuneen 24.11.2022. Kio eli todella hyvän elämän, nyt vaan elämänlaatu oli viimeisinä viikkoina ja jopa päivinä romahtanut. Jokaiselle koiralle lupauksen olen tehnyt ettei niiden elämä saa olla kärsimystä ja vaivaista. Kion kohdalla ei nyt ollut oletettujen vanhuuden vaivojen radikaalin pahentumisen edessä enää keinoja elämänlaadun parantamiseen. Kio eli kunnioitettavat 13 vuotta ja 10kk. Kio oli minun ensimmäinen bordercollie ja parempaa en olisi voinut toivoa. Kio näytti ja opetti paljon. Kiitos ystäväni kaikesta.


Tälle vuodelle syntyi myös Kelsyn ensimmäinen pentue, johon olen tähän mennessä todella tyytyväinen. Kelsy emänä oli tosiaan loistava ja jätän mahdollisuuden vielä toiselle pentueelle mietintöihin, mikäli nämä Kelsy x Taff pennut jatkavat hyvää näyttöä jatkossa.

Cody on muuttanut Kokkolan seutuville treenaamaan uuden ohjaajansa kanssa paimennusta. Merjalle ja Codylle toivon erinomaisia treenihetkiä ja arkeen paljon iloa ja terveyttä muun muassa. Näemme edelleen toivottavasti Codya säännöllisesti. 

Pentuesuunnitelma on keväälle, tästä oma julkaisunsa hieman myöhemmin vielä.