Kuvia ja Maico 4-vuotta!

Maico kultapoika täytti 4-vuotta 10.9
Juhlistettiin asiaa ihan vaan treenaamalla.

Meille kuuluu muutenkin oikein hyvää. Joka päivä miltein treenaillaan jotakin sillä ensi viikolla olen kolme päivää Brenda Helliwellin klinikalla ja ajateltiin yrittää ottaa irti mahdollisimman paljon.

Blogi päivitykset on jääneet koska netti on suoraan sanottuna ihan perseestä. Yhden kuvan lataaminen kestää ikuisuuden.



Daz kävi tiistaina eläinlääkärissä. Nyt on kaikki rokotukset annettu, myös rabies ja passi kirjoitettu sitten kun tarttee reissata. Täällä on vähän erilaiset ohjeet pentujen sosiaalistamisen suhteen. Edes eläinlääkärissä ei saisi laskea odotusaulan lattialle kävelemään jos on ekalla tai tokalla rokotuskerralla. Aloitin siksi Dazin rokotukset jo 10 viikkoisena et päästään sosiaalistamaan kylille mahdollisimman pian. Parvoa muun muassa aika ajoin leviää täällä Briteissä. 
Tytteli painoi 14 viikkoisena 9,4kg ja on nähnyt muutaman kerran lampaita ja erittäin kiinnostunut. Annetaan vielä kasvaa neidin hetki ennen kuin enemmän pääsee kokeilemaan.













Kaikki mun pojat on kehittynyt ihan älyttömästi kuukauden aikana. Ja olen niihin enemmän kuin tyytyväinen. Pikellä on ollut ajoittain vähän ontumista. Joten sillä on ollut enemmän lepopäiviä treenistä ja saanut kipulääkekuurin. Mitään selkeää syytä en sen tassusta tai jalasta ole löytänyt. Katsotaan meneekö levolla ohi vai pitääkö käydä kartuttamassa paikallisen klinikan eläinlääkärin lompakkoa enemmänkin.

Yhteensä meillä on täällä nyt 10 koiraa. Mikä on varsin maltillinen määrä. Mutta ihan tarpeeksi treenattavia ja huollettavaa paikkojen suhteen löytyy. 

Kommentit

Onnea ihanalle Maicolle <3